Wednesday, June 27, 2018

Jaanipäev on möödas ja jälle tööl, 25. juuni


Vahepeal on otsa saanud päevad, millal oli vähe tegevust ja palju vaba aega. Seega niisama olemise harjutamine sai läbi või vähemalt pandi pausile.

Osaliselt tuleb see sellest, et oleme teinud korralikult palju tööd. Läbisime Karijini rahvuspargi ja seda ümbritsevad alad, kus loodus on mägine ja taimestik veidi rikkalikum. Mäed tähendavad, et tee alt läheb tulvave läbilaskmiseks palju truupe läbi ja meie peame igaühe juures neist päris palju trimmerdama, sest traktoritel jääb seal rohkem rohtu püsti kui tavalisel teeserval. Rikkalikum taimestik tähendab, et iga truubi ja posti juures kasvab midagi, seega ei ole lootust, et saab mõnest neist peatumata mööda sõita.

Teisalt aga olen leidnud endal palju rohkem tegevusi, mida vabadel tundidel teha. Hakkasin läbima edx.org lehel progemise kursust CS50, mida mõni aasta tagasi esimest korda proovisin. Tookord jäi pooleli, sest oli liiga palju väikeseid takistusi, kuhu igal sammul kinni jäin ja ei osanud neid hästi lahendada. Nüüd olen nendeks palju rohkem valmis tänu vahepeal läbitud Tartu Ülikooli programmerimise veebikursustele.

Seega iga vaba tunni, eriti kui on interneti võimalus, saan veeta kursusega tegeledes.

Samuti olen ostnud kasutatud asjade poodidest ja kohalikest raamatukogudest palju hästi odavaid kasutatud raamatuid ja ajakirju, mis ka lugemist ootavad.

Lisaks võiks teha joogat, koristada treilerit ja teha veel sadat muud toimetust.

Samuti oleme vahepeal teinud vabadel päevadel igasugu huvitavaid asju. Kuigi vahepeal blogida ei ole jõudnud, katsun nüüd neist järgemööda kirjutada ja pilte üles panna.

Loodan, et nüüd saan selleks mahti, sest teelõik, kus täna tööd alustasime, on hõreda taimestikuga ja  tööd peaks lema vähem ning vaba aega rohkem.


No comments:

Post a Comment