Saturday, December 11, 2010

pilti kah

Panen paar pilti üles, mille Mary tegi, kui siin paar senti lund maas oli. Selle puhul tirisid kõik kohalikud kaamerad välja. Ime ju, lumi!



Niiviisi nad meil siin hommikuti seisavad. neli tagumenti ühel pool reas ja üheksa teisel pool. Ja kusjuures, seisavad rahulikult mitu tundi, kui vaja. Enamasti pääseb küll kiiremini.



Parempoolsed tagumendid lähemalt: Scooter, Clive, Chloe ja Jack.



Ja vasakul Sonnet, Charlie, Perry, Patchie, Luke, Denny, Dobe, Rio ja Fig.



Suunan Charliet karjamaal väravast välja. Pange tähele üüratut lumeuputust! Nendes Uk piirkondades, kus seda natuke rohkem oli, pandi juba koole kinni. Kusjuures, nende paari päeva jooksul, mis meil lumi maas püsis, olid hobused ikka u 20 tundi ööpäevast karjamaal ja lisasööki ei saanud. Vägagi eduliselt sõid lume ja härmatise alt külmunud rohtu.



Proovisin kunsti ka teha. Lähevad, Charlie ja Perry.



PS. lugesin Postimehest teie Monikast ja täitsa kade tunne tuli peale. Nii vahva oleks ka praegu lumega maadelda, mul ütleb ilmajaam siin praegu +7!

2 comments:

  1. üldse pole vahva. hobusetega raske midagi ette võtta, kui maneezi pole, koplis konutavad ka ikka kõige suurema tuule käies, kuigi võiks varju minna, kuskile autoga ei pääse (liig suur kinni jäämis oht), kühveldame lihased valusaks, tunneme muret küttearvete pärast ja pessimismile annab lisa,et enamust nimekirjast jätkub veel 3ks kuuks :D

    nii et mina olen kade su +7le!

    ReplyDelete
  2. :D eks ta ilmselt tundu kaugelt vaadates vahvam kui ise läbi elades. Eriti peale sinu kirjeldust :P jõudu kühveldamisel!

    ReplyDelete