Thursday, May 31, 2018

Laupäev, 26. mai, Paraburdoo ja Nanutarra vahel


Sain neljapäeval oma sissejuhatava loengu kätte (see oli peamiselt ohutusest, et kui näen mingisugust ohukohta tööd tehes, siis pean sellest teatama jne). Läksin ka juba neljapäeval Tennoga koos trimmerdama.

Töö ei olnud füüsiliselt nii raske, kui olin kartnud. Me teeme ainult neid kohti, kuhu traktor ei saa. Mõnikord on seal ainult paar väikest rohututti või põõsakest. Seega tuleb tavaliselt kokku kaks minutit trimmerdamist ja samapalju autosõitu järgmise kohani, siis jälle veidi trimmerdamist jne. Ei midagi kontimurdvat senimaani.

Eile, reedel, hakkas hommikul vihma sadama. Sõitsime hommikul ikka tööle, aga siinne maapind läheb vihmaga väga kiiresti vesiseks ja pehmeks. Seega varsti pidime töö pooleli jätma, et mitte auto- ja traktorijälgedega teepervesid täitsa songermaaks muuta või hoopis mutta kinni jääda.

Et ülejäänud päeva kuidagi ära kasutada, sõitsime 160 km Paraburdoosse toidupoodi. Noh, umbes nagu sõidaks Tallinnast Tartusse, et Selveris käia.

Täna on maapind juba veidi kuivem, sai isegi plätudega karavani ümber ringi käia ilma silmini sisse vajumata. Nii kuiv aga ikka ei ole, et saaks traktoritega ringi tuuseldada. Seetõttu on täna vaba päev, kus tsillime niisama laagris ja loodetavasti homme, kui maapind veel kuivem, saame hakata jälle tööle.

Seega, minu tööskoor siiani on pooleteise nädala peale umbes 5 tundi :D

No comments:

Post a Comment