Saturday, October 2, 2010

Laupäeva õhtust veel

Käisime täna päeval veel hobuvarustuse poes paarikümne km kaugusel, Rugby nimelises linnas. Seal pidi olema suur allahindlus ja mõtlesime, et võiks vaatama minna. Ma pole elus sees nii suurt ratsaasjade poodi näinud. Sadulaid oli seal vähemalt paarsada ja kõike muud ka nii, et võttis silme eest kirjuks. Kulutasin u 400 krooni sooja tuule- ja veekindla pusa peale, ei tea kas oli seda väärt, aga loodan, et oli. Täitsa kenastid ratsapükse oleks ka sealt saanud nii alates paaristsajast kroonist, aga ei hakanud seal tuhnima, sest otsustasin, et saan selle paariga hakkama, mis mul on. Hoian raha mudueks asjadeks. Riiete hinna üle siin muidu kül nuriseda ei saa, neljapäeval Northamptonis käies naersin, et inglased ei saa küll kehva riietumist rahapuuduse kaela ajada. Täiseti korralikke saapaid nt oli terve poetäis valida hinnaklassis 200-600 eek. Teises poes jagati jumalast uusi ja kenasid pluuse alates 1-st naelast, 5 naela eest sai juba korralikke asju. Ostsin endale korralikud teksad 6 naelaga. Jne, jne. Kiusatusi kulutada on nii et vähe pole, aga üritan seda mitte väga palju teha, sest tsikli peale kulub niikuinii raha ja ega mul töökohta ju veel ei ole.

Nüüd otsin pastakat, et täita ära mingi ankeet, et perearsti juurde registreeruda. Jube paks paberipatakas on, ei tea, mis nad kõike teada tahavad...

Järgmiseks plaanin CV-sse paar Mary soovitatud parandust sisse viia ja kui tsikli kätte saan, siis älhen ka seda laiali jagama. Küll siis ka mingi töö tuleb!

Pärast igastahes magama, vahin võib-olla natuke telekat ja siis head ööd!


Ah jaa, eelmise posti juurde unustasin lisada, et aitähaitäh emale Kawasaki juures aitamise eest:)!!

No comments:

Post a Comment